10 km Acam Regiobank loop

Afstand
10.000 meter

Leeftijd
Dames en heren vanaf 15 jaar kunnen deelnemen aan de 10 km Acam Regiobank loop.

Starttijd
13.30 uur

Inschrijven
Voorinschrijven via de website is mogelijk tot 09 mei 2018. Tevens bestaat de mogelijkheid om op de dag van het evenement in te schrijven in Kulturhus D’n Dulper. Dit is mogelijk op 11 mei 2018 vanaf 12.30 uur tot uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de loop.

Inschrijfgeld
– Voorinschrijving: 8,00 euro
– Daginschrijving: 9,50 euro

Prijzen
Aan de snelste drie mannen en de snelste drie vrouwen worden de volgende geldprijzen uitgereikt:

  • Nr. 1: 40 euro
  • Nr. 2: 20 euro
  • Nr. 3: 10 euro

Aan de snelste Boveneindse heer en dame wordt een leuke lokale prijs uitgedeeld.

Daarnaast wordt een premie van 50 euro uitgereikt bij het verbreken van het parcoursrecord. De prijsuitreiking is omstreeks 16.00 uur bij Kulturhus d’n Dulper.

Parcoursrecord – Mannen: 00:40:59 (Willem van de Akker, 2017) – Vrouwen: 00:45:40 (Michelle van Hooft, 2017)

Parcours
Het parcours zal als volgt verlopen: de start is bij D’n Dulper, vervolgens gaat het parcours door de Pastoor Schoenmakerstraat richting de dijk. Voor de bocht richting de dijk, ga je echter linksaf door de boomgaard naar de Van Heemstraweg (grindpad), vervolgens rechtsaf op de Van Heemstraweg rechtsaf, dan weer rechtsaf door de Tesstraat de dijk op. Dan bij de Pastoor Schoenmakerstraat de dijk naar beneden en wederom door de boomgaard naar de Van Heemstraweg. Deze keer ga je op de Van Heemstraweg naar links en door de Molenstraat terug naar D’n Dulper, waar de finish of het einde van het eerste rondje is (zie onderstaande afbeelding).

Voor deze afstand zul je dit parcours dus twee keer afleggen.

Accomodatie
Alle onderdelen starten bij Kulturhus D’n Dulper, Pastoor Schoenmakersstraat 5, 6657CB te Boven-Leeuwen. De startnummers kunnen vanaf 12.30 uur worden afgehaald in Kulturhus D’n Dulper. Hier bevinden zich ook kleedruimtes en douches.

Tijdsregistratie
Bij De 8 van Boveneind wordt gebruik gemaakt elektronische tijdregistratie van MyLaps. Hierbij krijgt elke deelnemer een startnummer waarin een chip zit verwerkt die gekoppeld is aan de gegevens van de deelnemer. Bij het passeren van de finishlijn wordt automatisch de finishtijd geregistreerd. Daarnaast worden de rondetijden geregistreerd bij het passeren van het meetpunt.

PK HardloopCircuit
Door deel te nemen aan dit onderdeel, doet u automatisch mee aan het PK HardloopCircuit. Dit is een samenwerkingsverband tussen vier regionale hardloopevenementen waarbij waardebonnen van PK Runningshop worden verloot onder de deelnemers die aan minimaal drie van de vier evenementen hebben deelgenomen en hierbij zijn gefinisht. Lees hier meer over het PK HardloopCircuit.

EHBO en drinken
EHBO en drinken zijn aanwezig bij de start/finish.

Inschrijving controleren en afmelden
Niet zeker of u zich al heeft ingeschreven? Controleer uw inschrijving via deze link. Wilt u zich afmelden? Stuur dan een mail met uw naam en geboortedatum naar info@de8vanboveneind.nl.

Afmelden kan tot 20 april kostenloos. Na deze datum zijn wij genoodzaakt het volledige inschrijfgeld te incasseren i.v.m. de administratieve kosten die wij moeten maken.